[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][tlg_header_single title_style=”standard” animate=”zoom-out” parallax=”parallax-off” btn_link=”url:%23||” button_layout=”btn btn-filled btn-dark btn-rounded” icon=”” customize_font=”yes” title_font=”0″ subtitle_font=”0″ content_font=”0″ title=”CSOPORTOS ÓRÁK” title_size=”100″ header_overlay_value=”0″ content_size=”18″ title_spacing=”1″ header_padding_bottom=”300″ image=”4181″][/tlg_header_single][/vc_column][/vc_row][vc_row tlg_padding=”pb0″][vc_column][tlg_headings layout=”mid” icon=”” customize_font=”yes” title_font=”0″ subtitle_font=”0″ title=”FUNKCIONÁLIS EDZÉSEK” subtitle=”Lépj ki a komfortzónádból és múld felül önmagad minden alkalommal, amikor beteszed a lábad a terembe!” icon_color=”#0084ff” title_size=”26″ subtitle_size=”22″][/vc_column][/vc_row][vc_row tlg_padding=”pt0″][vc_column width=”1/3″][tlg_icon_box icon=”ti-heart-broken” icon_layout=”square-icon square-icon-bg” box_layout=”center-box” title=”ÁLLÓKÉPESSÉG NÖVELÉS” icon_color=”#ffffff” icon_bg_color=”#0084ff”]Egyesek szinte folyamatosan a kihívásokat keresik a sportban, hiszen a fő céljuk ezzel az, hogy növeljék az állóképességüket.

Szeretnék, ha minden egyes edzéssel közelebb kerülnének a céljaikhoz, emellett fontos számukra, hogy az elméjüket is fejlesszék, hiszen a kihívások leküzdéséhez nem csupán megfelelő fizikumra, hanem akaraterőre is szükség van.

Amennyiben Te is kedveled az izgalmas kalandokat, szeretnéd megmozgatni az egész tested, és megismernél olyan embereket, akik hozzád hasonlóan szintén magas célokat tűztek ki, gyere el hozzánk![/tlg_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][tlg_icon_box icon=”ti-crown” icon_layout=”square-icon square-icon-bg” box_layout=”center-box” title=”FUNKCIONÁLIS EDZÉS” icon_color=”#ffffff” icon_bg_color=”#0084ff”]A funkcionális edzés lényege, hogy a testet egészként kezeli. Összetettebb gyakorlatokkal, egyszerre mindig több izomcsoportot dolgoztat meg.

A mindennapi élet során előforduló mozgások adják az alapot a gyakorlatokhoz. A hagyományos alakformáló, erősítő edzésekkel ellentétben a funkcionális edzés komolyan igénybe veszi keringési rendszert is, így állóképességünkre is fejlesztő hatással van.

Mivel az edzés összetett, szépen formálja az egész testet, és kondíciónkra is jó hatással lesz.[/tlg_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][tlg_icon_box icon=”ti-light-bulb” icon_layout=”square-icon square-icon-bg” box_layout=”center-box” title=”SZEMÉLYRE SZABOTTAN” icon_color=”#ffffff” icon_bg_color=”#0084ff”]Mindenki szeretné elérni a céljait: egészségesebb lenni, lefogyni vagy éppen erősebb lenni. De az ahhoz vezető utak, különbözőek lehetnek, akárcsak mi emberek is különbözőek vagyunk.

A csoportos edzések során az edző által irányított tréning hatékonyságát ötvözzük a közösen végzett sport örömével és motivációs hatásával.

A közösségi élmény hatására a tapasztaltak szerint sokkal intenzívebb és kitartóbb edzésre készteti agyunk testünket de mindezt úgy, hogy mindenki a saját szintjén győzi le saját magát![/tlg_icon_box][/vc_column][/vc_row][vc_row tlg_background_style=”bg-secondary” tlg_padding=”pt0 pb0″ tlg_vertical_align=”yes” css=”.vc_custom_1461728522997{padding-top: 100px !important;background-color: rgba(248,248,248,0.9) !important;*background-color: rgb(248,248,248) !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4163″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][tlg_headings alignment=”left” layout=”bottom” icon=”” spacing=”mb16″ customize_font=”yes” title=”CROSS TRAINING” subtitle=”MINDEN AZ EDZÉSEINKRŐL” title_font=”0″ subtitle_font=”0″][vc_column_text]A Cross Training egy olyan edzésmódszer, amelyben több sportág mozgásanyagát felhasználva a lehető legtöbb képességet fejlesztjük. A különböző mozgásformák mixelésével igen hatékony edzéshatást tudunk elérni!

Az edzések jelentős része saját súllyal végzet gyakorlatokból épül fel, de emellett számos eszközt is használunk. Legyen szó egyszerű köredzésről vagy páros gyakorlatokról a fejlődés nem marad el! Mivel a tréningek összetettségben, terjedelemben, nehézségben különbözőek, ezért minden ember számára alkalmazható.

Próbáld ki, győződj meg magad hatékonyságáról! Haladóknak, és kezdőknek – egyszer mindenki először jön be.[/vc_column_text][tlg_spacer height=”35″][tlg_headings alignment=”left” layout=”bottom” icon=”” spacing=”mb16″ title=”TABATA”][vc_column_text]A Tabata edzés egy mindössze 4 perces mozgásforma, aminek lényege, hogy magas intenzitású intervallum edzésként (HIIT) nagyon rövid, de nagyon intenzív testmozgással segít a zsírégetésben és a minél jobb fizikai állapot elérésében.

A Tabata gyakorlatok az utóbbi években váltak rendkívül népszerűvé, ami nem csoda, hiszen jól végezve rendkívül hatékony.

A többi HIIT edzéshez hasonlóan a Tabata is felgyorsítja az anyagcserét, hatása pedig bőven az edzés után is tart, akár a testmozgást követő 48 órában is magasabb lehet az oxigén felhasználása.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row tlg_padding=”pb0″][vc_column][tlg_headings icon=”” customize_font=”yes” title_font=”0″ subtitle_font=”0″ title=”ÓRAREND” subtitle=”Érvényes 2022.január 01-től visszavonásig.” icon_color=”#0084ff” title_size=”18″ subtitle_size=”13″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/5″][tlg_icon_box title=”HÉTFŐ”]

18:00 – 19:00
CROSS TRAINING
19:00 – 20:00
CROSS TRAINING

[/tlg_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][tlg_icon_box title=”KEDD”]

6:30 – 7:30
CROSS TRAINING
17:00 – 18:00
TABATA
18:00 – 19:00
CROSS TRAINING

[/tlg_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][tlg_icon_box title=”SZERDA”]

18:00 – 19:00
CROSS TRAINING
19:00 – 20:00
CROSS TRAINING

[/tlg_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][tlg_icon_box title=”CSÜTÖRTÖK”]

6:30 – 7:30
CROSS TRAINING
17:00 – 18:00
TABATA
18:00 – 19:00
CROSS TRAINING

[/tlg_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][tlg_icon_box title=”PÉNTEK”]

18:00 – 19:00
CROSS TRAINING
19:00 – 20:00
CROSS TRAINING

[/tlg_icon_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][tlg_pricing_table amount=”1.600 Ft” currency=”” period=”/ alkalom” icon=”ti-pin” btn_text=””]

[/tlg_pricing_table][/vc_column][vc_column width=”1/3″][tlg_pricing_table amount=”14.000 Ft” currency=”” period=”/ 10 alkalom” icon=”ti-medall” btn_text=””]

[/tlg_pricing_table][/vc_column][vc_column width=”1/3″][tlg_pricing_table amount=”16.000 Ft” currency=”” period=”/ korlátlan alkalom” icon=”ti-cup” btn_text=””]

[/tlg_pricing_table][/vc_column][/vc_row][vc_row tlg_background_style=”bg-primary” css=”.vc_custom_1458574108819{background-color: #0084ff !important;}”][vc_column][tlg_cta icon=”ti-arrow-right” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fminiricsi.com%2Fkapcsolat%2F” button_layout=”btn-new btn-1 btn-1c” title=”Az órákon való részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött.” subtitle=”Vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon vagy akár telefonon.” button_text=”KAPCSOLAT”][/vc_column][/vc_row]