Cross Training

Cross Training

Itt nincsenek kezdők és profik. A Cross Training nem egy hobbi sport, ahova hébe-hóba le lehet járni.

A Cross Traininghez kell a kitartás, és küzdeni kell a célokért. Ez egy komoly edzésforma, funkcionális gyakorlatokkal azoknak, akik jó erőnlétet, állóképességet szeretnének.

Itt nem izomcsoportokra edzünk, de a lényeg, hogy minden izomcsoport és a keringési rendszer is be legyen kapcsolva a mozdulatokba.

Fontos kiemelni, hogy a szép és arányos test, a testzsírszázalék csökkenése, a fogyás és a szép kidolgozott test a Cross Training szükséges velejárója. Mi nem a fogyásra és a szép izmokra hajtunk, hanem az edzésre, az erőnlétre, a személyes határok folyamatos leküzdésére.

Ezzel együtt mintegy pozitív mellékhatásaként, beindul az anyagcsere, fogyunk, szépül a testünk és a zsír helyére izmot építünk. Izmokat és nem lufikat.
Mindenkit várunk kortól és nemtől függetlenül.

A közhidelemmel ellentétben a Cross Training nem egy kizárólag fiús sport. Rengeteg nő vesz részt az edzéseken. Aki ellátogat hozzánk és kitartóan jár az edzéseinkre, annak nemcsak az állóképessége és az erőnléte javul, de folyamatosan képes lesz leküzdeni a személyes korlátait.

Az edzések során nemcsak erősebb lesz, de sokkal egészségesebb is. Megerősödnek a mély izmok, csökken vagy megszűnik a hát, derékfájás. A dinamikus gyakorlatok az ízületi mobilitás javításában is fontos szerepet játszanak. Legnagyobb előnye, hogy öregkorunkban sem lesz probléma a mozgással.