Szolgáltatások

Holiday Destinations
From the moment you arrive at the airport, train station or ferry terminal your work is done. Just check in and board and we take care of everything from there.
Személyi edzés

A személyi edzéseken a feladatok, gyakorlatok helyes végrehajtásának megtanítása, alkalmazása történik a személyi edző figyelmével, segítségével.  A személyi edzéseket megelőzően állapotfelmérést végzünk, megbeszéljük a célokat, akár tűzünk ki újabbakat.

Sokan nem is gondolnák, hogy helytelenül edzenek, ami bizony sérülésekhez vezet és a kívánt eredményt sem feltétlenül érik el. Az én segítségemmel, szakmai ismeretemmel hamarabb és biztonságosan elérheted a célod, legyen az  eredményes diéta, rehabilitáció, vagy akár versenyfelkészülés.

Figyelembe veszem a terhelhetőségedet, gondoskodom az edzések változatosságáról, így garantálom, hogy minden edzés végén várni fogod a következőt.

ÉRDEKEL
Csoportos órák
Csoportos edzéseimet ajánlom mindenkinek, aki szeret motiváló közösségben edzeni, és a saját testsúlyos edzéseket valamint a funkcionális eszközöket részesíti előnyben.

A cél az, hogy a gyakorlatokat mindenki a saját edzettségi szintjéhez mérten, helyesen kivitelezve tudja végrehajtani a hatékonyság növelése és a sérülések elkerülése érdekében, így teljes létszám esetén is maximális figyelmet kap minden résztvevő.

A funkcionális edzés lényege, hogy a testet egészként kezeli. Összetettebb gyakorlatokkal, egyszerre mindig több izomcsoportot dolgoztat meg. A mindennapi élet során előforduló mozgások adják az alapot a gyakorlatokhoz. A hagyományos alakformáló, erősítő edzésekkel ellentétben a funkcionális edzés komolyan igénybe veszi keringési rendszert is, így állóképességünkre is fejlesztő hatással van. Mivel az edzés összetett, szépen formálja az egész testet, és kondíciónkra is jó hatással lesz.

ÉRDEKEL
Edzés cégeknek
Rendszeres sportolási lehetőség, amely fejleszti a munkatársak együttműködési képességét, vitalitását és kreativitását. Ezáltal a munkahelyi stresszt is maguk mögött hagyva sokkal felszabadultabban térnek vissza munkahelyükre.
Explore

Németh Richárd

Tulajdonos, vezető-edző
<strong>Németh Richárd vagyok, 47 éves, funkcionális tréner, sportedző, hot iron instructor, r-med gyógytornász, volt testépítő és crossfitter. </strong>

Instagram Access Token is missing, please add the token in your Dashboard > Appearances > Customize > System > Instagram Access Token.